Du är inte ensam!

Community

Här sammanställer vi viktiga samlingsplatser för kvinnor drabbade av Breast Implant Illness, där man kan söka information, stöd och support.

FACEBOOKGRUPPEN BREAST IMPLANT ILLNESS nordic

Nordisk stödgrupp där man kan få information, stöd och diskutera allt som rör BII. Allt från val av kirurg och operationsmetod till frågor om symptom och andra kvinnors erfarenheter. Gruppen är endast öppen för kvinnor som är drabbade av BII.

FACEBOOKGRUPPEN BREAST IMPLANT ILLNESS  Nordic Public

Det här är en Facebookgrupp som är öppen för alla som vill lära sig mer om Breast Implant Illness. Vare sig man själv är drabbad, anhörig eller bara nyfiken. Här delas information, länkar till forskning, artiklar och nyheter inom ämnet.

FACEBOOKGRUPPEN BREAST IMPLANT ILLNESS  LÄKNING & DETOX

Den här Facebookgruppen är en nischad grupp där medlemmarna tillsammans utforskar och diskuterar olika sätt att hitta läkning och detox, både innan men framförallt efter explant. Gruppen är endast öppen för kvinnor drabbade av BII och som har gjort eller ska göra en explant.

FACEBOOKGRUPPEN BREAST IMPLANT ILLNESS AND HEALING BY NICOLE

Den här amerikanska Facebookgruppen är den största i världen om BII, med över hundratusen medlemmar. Här kan man få information kring allt som rör BII. Det är en perfekt plats att få inspiration på, se andra kvinnors läkningsresor och söka på ämnen man vill veta mer om. Gruppen är endast öppen för kvinnor drabbade av BII

Breast implant illness.se egna konto!

Vårt instagramkonto! Gå gärna in och följ oss!

Breast implant illness amerikanska Instagramkonto

Amerikansk BII konto på Instagram!